Elizabeth Tweddle

Salatieteisiin hurahtanut rikas leski

Description:

Syntymäpäivä: 25.7.1864, 59 vuotta
Pienikokoinen sekä hieman iän rypistämä rouva. Pukeutuu koreasti kuten rikkaiden kuuluukin. Käyttää paljon näyttäviä koruja ja silkkiä, etenkin huiveissaan. Useimmat hänen koruistaan ovat taikakaluja kaukaisista, tai jopa historian unohtaneista maista. Elizabeth nauttii ihmisten huomiosta, sekä sherrystä.

Elizabeth hallitsee parhaiten puhumisen taidot, okkultismin, historian sekä ennustamisen. Englannin lisäksi hän osaa puhua italiaa sekä latinaa.

Bio:

Elizabeth syntyi rikkaaseen brittiläiseen perheeseen. Jo nuorena tyttönä hän matkusteli ympäri maailmaa perheensä mukana. Ollessaan Intiassa vuonna 1888 hän tapasi nuoren upseerin ja tulevan aviomiehensä, Edward Tweddlen. He menivät naimisiin seuraavana keväänä, ja viettivät kuherruskuukautensa Roomassa.

Elizabeth ei ole tehnyt elämässään päivääkään töitä, ja käyttää aikansa seurapiirielämään. Matkustaminen avartaa mieltä, ja siten Elizabeth onkin ollut aina avoin muiden maiden kansantaruille ja mystiikalle. Roomassa käydessään Elizabeth innostui ennustamisesta, kun hänen ystävättärensä Carlotta Bonaccorso kutsui mustalaisnaisen paikalle ennustamaan kaikkien tulevaisuuden. Tämän tapaamisen jälkeen Elizabeth etsi käsiinsä lukuisia aiheesta kertovia kirjoja, ja opetteli ennustamisen taidon viihdyttääkseen seurapiiriläisiään.

Elizabethin harrastus otti syvemmän ja synkemmän käänteen sodan aikana, kun hänen puolisonsa Edward menehtyi rintamalla. Sen jälkeen Elizabeth alkoi manaamaan paikalle henkiä saadakseen sanottua Edwardille viimeiset hyvästit. Hän myös alkoi välittämään muille ystävilleen viestejä manalan majoilta, sekä karkoittamaan kummituksia.

Elizabeth Tweddle

Horror on the Orient Express - 2nd Edition Dattu