Horror on the Orient Express - 2nd Edition

Matkasuunnitelma ja Tuomion Juna

Sunnuntai, 7 Tammikuuta 1923
Professori Smithin siskontytär Ruby Porter saapui Lontooseen. Smith oli kutsunut hänet Challenger illallisluonnolle, mutta Rubyn matka oli viivästynyt muissa sukulaistapaamisissa. Beddows otti Rubyyn yhteyttä, ja tavattuaan Smithin hänet kehoitettiin etsimään Smithin ystäväporukka Basilin osoitteesta.
Basil, Ruby ja Kasimir päättivät ostaa junaliput pariisiin jo seuraavaksi päiväksi maanantaille. Kun sillä aikaa Elizabeth ja Rupert sekä Ozzie tulisivat keskiviikon junassa pariisiin.
Maanantai, 8 Tammikuuta 1923
Ozzie ja Rupert tutkivat Henry Stanleyn katoamista. Tapasivat hänen vuokraemännän ja kävivät poliisiasemalla sekä Lontoon junaharrastelija kerhossa josta löysivät Mehmet Makryakin kaupasta ostetun juna pienoismallin. Hetken tutkailtuaan he onnistuivat vahingossa kutsumaan Doom Train aavejunan paikalle jonka kyytiin he nousivat ja löysivät itsensä zombimaisten matkustajien joukosta jotka yrittivät syleillä heitä. Junasta myös löytyi herra Stanley ja Randolph Alexis joka oli junan 30 vuotta sitten toiseen ulottuvuuteen tuonut ja nyt syötyään poikansa ja vietettyään useamman vuoden junassa hän halusi päästä kovasti pois. Hän oli rakentanut oman pienoismalllin jolla uskoi pääsevänsä pois ja pikaisen korjauksen ja hektisen junalla leikkinnän jälkeen, samaan aikaan kun zombiet yrittivät puskea sisään, he onnistuivat pääsemään takaisin oikeaan maailmaan. Vaikkakin 40 kilometriat Lontoosta, ja törmayskurssilta vastaan tulevan junan kanssa. Laho ja ruostunut vanha juna hajosi kappaleiksi törmäyksessä, ja isommilta haavereilta ja kuolemilta säästyttiin. Tuopillisen ääressä he tajusivat että he voisivat kutsua samallaisen junan halutessaan jos tarve vaatisi.
Basil, Ruby ja Kasimir matkasivat Pariisiin, ja ottivat hotellihuoneen sekä tutustuivat nähtävyyksiin odotellessa ystäviään.
Keskiviikko, 10 Tammikuuta 1923
Elizabeth, Rupert ja Ozzie matkasivat Pariisiin ja tapasivat ystävänsä. Lähtöä tehdessään asemalla he kuulivat kuinka Kuninkaan kimppuun oli hyökännyt katkera ja väkivaltainen veteraani Suuresta sodasta. Kuningas oli kuulemma selvinnyt ilman ongelmitta, mutta veteraanien maine ei välttämättä niinkään hyvin…

Comments

Hermiitti

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.