Ruby Porter

Nuori laulajatar hämärällä menneisyydellä

Description:

Ruby Vivian Porter

Syntymäpäivä: 21.6.1900, 23 v.

Ruby on nuori, pienikokoinen nainen, jonka moderni flapper-tyyli on varmasti rypistänyt monien vanhempien kulmia. Tärkein oheistus on viimeisimmän muodin mukainen meikki, eikä Ruby lähde kotoa ilman erikoismeikkilaukkuaan.

Ruby on aikansa tytär: usein hänet tapaa erilaisista riennoista ja jazz-piirien syövereistä taustabändinsä kera skandaalimaisen lyhyissä mekoissa. Ruby nauttii esiintymisestä, flirttailusta, korttipeleistä ja tupakoinnista. Ruby lyö myös helposti vetoa, ja hän rakastaa mysteereitä ja sitä, kun saa yliotteen jostakusta pelionnella, tiedolla tai charmillaan. Ruby pelaa karismallaan usein, jos jotain pitää saada tehdyksi. Hän on myös yllättävän ketterä ja tarkkasilmäinen, huomaten asioita jotka muilta voisivat helposti jäädä huomaamatta. Moni pitää Rubyä ensin tavallisena bilehileenä, mutta harva näkee, että hän tietää enemmän mitä antaa ymmärtää.

Merkittävät taidot:
Listen
Charm
Spot Hidden
Stealth

Osaa myös muita yllättäviä taitoja kuten kiipeilyä, aseiden käyttöä, näyttelemistä ja naamioitumista.

Osaa puhua myös englannin lisäksi kiinaa ja ranskaa.

Bio:

Ruby syntyi ylemmän keskiluokan perheeseen Lontoossa vuonna 1900. Hänen isänsä, Benjamin Porter, sekä äitinsä, Pauline, eivät saaneet Rubyn lisäksi muita lapsia, joten hän sai lapsuudessaan osakseen yllättävän runsaan koulutuksen, sekä kaikki perheen huomionosoitukset ja odotukset. Perheensä kautta hän on päässyt myös laajoihin ympyröihin, ja häntä kiinnostaa tulisesti erilaiset kulttuurit sekä ympäristöt. Hän on aina halunnut ympäröidä itsensä mysteereillä ja salaisuuksilla, joista hän tuntuu saavan jotakin mitä muualta tavallisesta elämästä ei saa.

Tämä johtunee siitä, että heidän perheensä oli hyvin kansainvälistä sorttia: hänen äitinsä oli ranskalainen, ja he matkustelivat paljon ja tapasivat aina uusia ja omituisia ystäviä jo ennen kuin muuttivat pois Englannista. Ruby on tosiaan enemmän maailmaa nähnyt kuin moni luulee: hän asui perheineen Hong Kongissa viisivuotiaasta kuusitoistavuotiaaksi asti, isänsä bisnesten tähden. Hän ei ole juuri puhunut tekemisistään siellä tai näiden Englantiin palaamisensa jälkeisistä vuosista, mutta kaksikymmentä vuotta täytettyään hän on näkynyt Lontoon klubeilla laulajan roolissa. Rakkausballadien laulun lisäksi Ruby on yllättävän hyvä esiintyjä ja imitoija. Muutamia yksityiskeikkoja on ollut, mutta tuntuu kuin hänellä olisi tapana välillä kadota jonnekin…

Rubylle hänen taustabändinsä tuntuu olevan hänelle läheisin kontakti, joskin hekään eivät ole kummemmin päässeet tutustumaan ammattiystävyyttä paremmin, ja hänen rientoihin osallistuvat tuttunsa sekä usein vaihtuvat miesystävänsä eivät juuri tiedä Rubyn syvimmistä tunnoista. Läheisimmät ystävät löytyvätkin kauempaa, ja heille Ruby lähettää ahkerasti kirjepostia.

Ruby oli poissa Lontoosta, kun hän sai Julius Arthur Smithiltä postia. Hän palasi setänsä ja uskottunsa Julius Arthur Smithin pyynnöstä takaisin matkaltaan tapaamasta äidin puolen sukulaisiaan, odottaen kovasti Julius-setänsä tapaamista. Hän oli ymmärrettävästi järkyttynyt tämän huonosta kunnosta ja oudosta tilanteesta josta tämän löysi, mutta setänsä pyynnöstä hän empimättä lähti tämän asettamalle matkalle mysteeriystäviensä pariin. Sedän kimppuun hyökänneet turkkilaiset, jotka ilmeisesti varjostivat nyt matkalaisiakin, saisivat vielä tuta kummia…

Ruby Porter

Horror on the Orient Express - 2nd Edition ravingraver