Horror on the Orient Express - 2nd Edition

Seikkailu alkaa

Ensimmäinen pelikerta

Maanantai, 1 Tammikuuta 1923
Professori Julius Arthur Smith oli kutsunut Kapteeni Kasimir Holzknecht tutustumaan Arkeologiseen Maudslay näyttelyyn ja viettämään aikaa Lontoossa. Samaisessa näyttelyssä Smith ja Holzknecht he kohtasivat Elizabeth Tweddle:n, Oswald “Ozzie” Griffits:in ja Rubert Maynard:in sekä Basil Fairbanks:in. Smith esitteli heidät toisilleen ja kutsui heidät Challenger säätiön luento-illallliselle. Smith joutui poistumaan paikalta takaisin tutkimuksensa pariin. Ystävä joukkio jäi tutkimaan näyttelyä ja sen jälkeen jatkoi tuopillisille Ozzien opastamana.

Tiistai, 2 Tammikuuta 1923
Ozzie kävi lainaamassa Smith:ltä vanhan illallispuvun joka osoittautui liian pieneksi hänelle. Holzknecht ja Maynard perehtyivät Oriental Klubiin ja Holzknecht liittyi sen jäseneksi.

Keskiviikko, 3 Tammikuuta 1923
Challenger säätiön luento-illallinen alkoi klo 18.00 Maynard ja Tweddle melkein myöhästyivät siitä, mutta pääsivät paikalle kuitenkin juuri viime tingassa. Muut olivat säntillisesti paikalla. Juhlatilat olivat Imperiaalisessa institutiossa Kensingtonissa. Illallisena oli valkoviini keittoa ja hanhenmaksa palleroita. Illallisen jälkeen Smith piti hyvän ja kattavan luennon kummittelusta, ja tunnusti myöhemmin että haluaisi tieteellistää magian tutkimisen ja tutkia magiaa. Ulkomaalainen ja ehkä turkkilainen henkilö oli seurannut luentoa ja poistuikin pian luennon päätyttyä. Smith ja hänen ystävänsä lähtivät lopuksi tuopilliselle lähelle Oriental Klubia.
Torstai, 4 Tammikuuta 1923
Ozzie poti krapulaa, ja palautti myöhemmin illallispukunsa. Holzknecht kävi British Museossa ja laittoi jäsenhakemuksen vetämään, vastaus jäsenyydestä tulee 2-3 viikon kuluttua hänen kotiin Saksaan. Basil ja Maynard kävivät myös British Museossa ja ottivat myöhemmin Holzknecht mukaan kun hänen pääsynsä oli evätty aiemmin.

Lauantai, 6 Tammikuuta 1923
Aamulla lehdet olivat täynnä monenlaisia kiinnostavia uutisia. Mutta vain Holzknecht huomasi että yksi niistä käsitteli ystäväänsä Smithiä.

Man_Dies_3_Times.JPG
SHC.JPG
Burns.JPG

Pikaisen puhelinsoitto kierroksen jälkeen ystävät kokoontuivat Basilin luokse keskustelemaan pitkään mitä pitäisi asialle tehdä. Lopuksi he päättivät jakaantua ja etsiä Smithiä yksin tai pienissä ryhmissä.
Ozzie meni tutkimaan Smithin kaupunkiasuntoa St. James Woods:iin ja haastatteli poliisia. Holzknecht ja Maynard kävivät Oriental Klubilla kyselemässä ja juomassa. Tweddle ja Basil kävivät tutkimassa yliopistolla jos professori olisi siellä, heille tarttui ainoastaan mukaan 1893 vuoden päiväkirja ja Tweddlelle treffit sunnuntaille.
Illemmalla taksikuski oli jättänyt viestin Basilin hotellihuoneelle. Viesti oli Smithiltä, ja siinä pyydettiin tulemaan Cheapside:ssa olevaan syrjäiselle talolle. He päättivät soittaa Oriental Klubille ilmoittaen muille viestistä, jonka jälkeen ottivat taksin lapussa olleeseen osoitteeseen.
Osoitteesta he löysivät hieman hätääntyneen James Beddowsin ja pahasti palaneen Smithin. He saivat kuulla kuinka Turkkilaiset hullumiehet olivat hyökänneet heidän kotiinsa, ja polttaneet sen kun eivät olleet päässeet sisään. Smith kertoi myös hänen tutkimuksestaan ja pyysi hänen ystäviltään apua tutkimaan ja etsimään okkultinen artifakti nimeltä Sedefkar Simulacrum. Hän myös kertoi mitä muisti tutkimuksestaan.

001.jpg
Beddows_Notes.jpg

Beddows antoi heille rahaa Venice-Simplon Oriental Express junaan ja kertoi aikeistaan siirtää Smith maaseudulle veteraanien sairaalaan, jossa hän voisi olla turvassa vainoajiltaan. Illan lopuksi ystävät päättivät vetäytyä Tweddlen kartanoon keskustelemaan tapahtuneesta ja pohtimaan mitä tehdä seuraavaksi.

Sunnuntai, 7 Tammikuuta 1923
Irlannin vallankumous ylettyy Lontooseen, mielenosoituksia kadulla. Basil ja Holzknecht jäivät hotellille tekemään muistiinpanoja. Tweddle, Ozzie ja Maynard kävivät tutkimassa Mehmet Makryakin kaupan. Kaupasta he löysivät tilikirjan jossa oli viimeisin ostos Henry Stanley nimiseltä henkilöltä. Ozzie osti kaksi paria uusia kenkiä suutarilta ja sai tietää että Mehmet Makryak on vanhempi ja hieman nuhjuinen herrasmies joka on viimeksi pitänyt kauppaa auki päälle viikko sitten. Reissun lopuksi Tweddle tajusi olevansa myöhässä treffeiltään jo kaksi tuntia, ja riensi puistoon tapaamaan seuralaistaan joka oli jo syönyt kaikki piknik eväät ja melkein luovuttanut tapaamisen suhteen, mutta oli silti iloinen nähdessään Tweddlen.

Comments

Hermiitti

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.